Onsdagsholdet Forår 2020
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Onsdagsholdet

Her kan du tilmelde dig onsdagsholdet, som er for ØJKK-klatrere. Træningen foregår hver onsdag fra 18:30-20:00<
For deltagelse er der kun 3 krav, og disse er følgende:
  1. Du er cirka 15 år eller derover. Dette krav er en smule flydende. Hvis du er under 15 år, så tag venligst kontakt til en af trænerne for holdet og spørg dem først.
  2. Du har K1 eller over.
  3. Du er engageret og vil gerne være med i træningen. Vi kræver ikke, at du er en super stærk klatre (endnu), men du skal bare være indstillet på at give den gas, uanset om du er erfaren eller nybegynder :)
Om træningen:
Der vil være lavet en lille plan med et specielt område i tankerne indenfor klatring, f.eks. fødder, hoftens bevægelse på væggen, dynamiske eller statiske bevægelser, balance på væggen, osv... Dette fokuseres der på i løbet af en måneds tid, hvorefter næste område tages op. Træningen kan måde foregå på højvæg eller i boulderen alt efter, hvad der er mest hensigtsmæssigt ift. træningen.
Såfremt begge trænere er forhindret i at komme, så vil dette informeres på mail og Facebook, men det er selvfølgelig stadig tilladt at møde op, lave en fælles opvarmning og øve, hvad der har været gennemgået de tidligere onsdage.
Klubben er ikke lukket for andre medlemmer, så derfor mødes vi et sted i hallen, hvor der lige er plads. Her samler vi de grå madrasser og laver en fælles opvarmning - og muligvis også en kort snak om træningen.

Trænere:
Emil Grothe og Magnus Overgaard
17.06.2020
15.01.2020 kl. 18.30 - 17.06.2020 kl. 20.00
ØJKK
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'